top of page
  • Grape Content

Egy sikeres családi vállalkozás új arculata

Amikor weboldalt készítünk minden esetben partnereink egyediségéből inspirálódunk és olyan eszközöket választunk, amelyek méltóképpen fejezik ki egyéniségüket. Ezért a stock fotók és sablonok teljességgel ki vannak zárva!


Legújabb arculattervezési és weboldalfejlesztési projektünk egy magyar, családi tulajdonban lévő mezőgazdasági műtrágyagyártó partnerünk, az Altoterra megújulását szolgálta. Egy teljesen új arculatot és logót terveztünk a márka számára, illetve termékeiket és szolgáltatásaikat egy olyan online platformra helyeztük át, amely megfelel az új generációs mezőgazdászok igényeinek, az egyszerű kapcsolatfelvételtől és a gyors segítségnyújtástól a szakmai információkig.

Az Altoterra logójának felfrissített változata


Egy egyedülálló történet egyedi arculatot és felhasználóbarát weboldalt érdemel


Az Altoterrának olyan weboldalra volt szüksége, amely kifejezi és képviseli a fiatalabb, új generációs gazdálkodókat. Mint minden projektünknél mindezt a saját fotósunk által a helyszínen készített egyedi és hiteles fényképekkel, célzott és személyes szöveggel, valamint egy világos, ergonómikus weboldallal értük el.



A vállalat hosszú távú céljaira koncentrálunk


Az Altoterra esetében a legfontosabb szempont a termelők gyors kapcsolatfelvételének elősegítése volt, mivel a mezőgazdaságban gyakran van szükség gyors segítségre. Az oldal tetején található telefonszám, amelyet nem kell hosszú percekig keresgélni, szintén ezt a célt szolgálja.

“Kis dolognak tűnhet, de az adatok azt mutatják, hogy a pontosan meghatározott célok és a célközönség igényeinek ismerete nélkül egy weboldal nem lehet hatékony.”


Könnyen kezelhető és minden eszközzel kompatibilis


Minden weboldalunk a WIX rendszerére épül, lehetővé téve számunkra, hogy a weboldalakat egyszerűen szerkesszük a publikálása után is, megtakarítva ezzel a néha nagyon is magas fejlesztési költségeket.


A WIX rendszerrel nem kell aggódnunk a reszponzivitás miatt, vagyis, hogy minden készüléken és képernyőméreten optimálisan jelenjen meg az oldal.


“A projekt legfontosabb célja az volt, hogy az Altoterra márka a mezőgazdasági ágazatban betöltött pozícióját megerősítse, és ezzel együtt a vevőkörének friss felhasználói élményt nyújtson. Az Altoterra új weboldala egy olyan kulcsfontosságú eszközzé vált, amely hiteles információval szolgálja a cég ügyfélkörét és támogatja a márka folyamatos szakmai jelenlétét.”
bottom of page