top of page
  • Grape Content

Milyen borra vágynak a borkedvelők 2020-ban?

A borrajongók újdonságot, frissességet és egyedi termékeket keresnek az új évtizedben. A borpiac jelenlegi nemzetközi trendje a termékfejlesztésre, a csomagolásra és a kommunikációra épül.



Az utóbbi időben sok kutatás szólt az új vevői igényekről és arról, hogy a borászatok, hogyan küzdenek a fogyasztók figyelméért. A szakma élvonalában, mi is megtapasztaltuk ezt a tendenciát, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a borászatokat segítsük a könnyebb értékesítésben azáltal, hogy segítünk nekik megtalálni a legfontosabb borfogyasztói szegmenseiket, és innovatív stratégiákat dolgozunk ki.


Megéri új termékeket fejleszteni?


"Úgy gondoljuk, hogy a sikeres családi márkáknak folyamatos termékfejlesztést kell végezniük, amely önmagában is hírértékkel bír a célcsoportja számára, és a kommunikációt is folyamatosan ehhez kell igazítani."

Ahogyan a borrajongók élete is gyorsan változik, nekünk is alkalmazkodnunk kell az állandóan változó igényeikhez.


"Mivel a borfogyasztók változatos élményeket szeretnének, a borászoknak folyamatosan új irányokat kell felfedezniük."

Partnerünkkel, a Dúzsi Pincészettel egy új termékvonalon dolgozunk.

"Egy termékfejlesztési projekt mindig nagyon összetett munka, amihez megfelelő információkra van szükségünk a szegmens meghatározásához, amelyre magabiztosan építhetünk, és amely elősegíti a termék sikerét."

A Dúzsi Pincészet számára tervezett új boroscímkék célja a prémium rozé presztízsének emelése, valamint méltó helyének visszaállítása a vörös és fehér borok mellett. A címke designja és a tipográfia mind a minőség és a prémium érzés kifejezésére szolgálnak.



"Munkánk még csak most kezdődött a Dúzsi Pincészettel, de még sok más termékfejlesztési és kommunikációs projekt vár ránk annak érdekében, hogy valóban kielégítsük a borfogyasztók igényeit."
bottom of page