top of page
  • Grape Content

A borfogyasztók nagyszerűek, de nem hűségesek

A Gilvesy Pincészettel végzett munkánk jó példa arra, hogy a márkatudat elérésének kulcsa az autentikus kommunikáció. Gilvesy Róberttel, a pincészet tulajdonosával folyamatosan azért dolgozunk, hogy létrehozzunk egy személyiséggel rendelkező ikonikus márkát.



Partnerünkről

A Gilvesy Pincészet egy organikus és biodinamikus bortermelő birtok a Szent György-hegynél, a balaton-felvidék nyugati részén, melynek fő célja a bohém elegancia megújítása a régióban. A 8 millió éves vulkanikus talajon termesztett nemzetközi fajtáik révén hagyományaikat és technológiájukat felhasználva megkülönböztethető és kifejező borokat állítanak elő. A birtokon egy borbolt és kóstoló helyiség is található, ahol alkalmanként összejöveteleket is rendeznek.



~ ~ ~


A kihívás - az egyedi hang létrehozása


A pincészet arra törekedett, hogy elindítson egy új, szegmentált és egyedülálló hangvételű kommunikációt, és márkatudatosságot teremtsen egy nagyon homogén piacon. Ezért segítünk nekik átgondolni marketingstratégiájukat és olyan új, innovatív módszereket találni, amelyek ösztönzik az ügyfelek elkötelezettségét.


Egy, már ikonikus márka partnereként fő kihívásunk az volt, hogy megismerjük és megőrizzük a pincészet közönségét, valamint, hogy még nagyobb körben bemutassuk a Gilvesy Pincészet értékeit a borrajongóktól kezdve a külföldi borkereskedőkig mindenkinek.


~ ~ ~


A megközelítésünk


A birtokkal való kooperációnk részeként fő célunk, hogy intuitív, jól szegmentált kommunikációt hozzunk létre minden felületen, és megtaláljuk a leghatékonyabb módszereket a nemzetközi márkakommunikációhoz.


Számos projekten dolgozunk együtt: a tervezéstől és a kommunikációtól kezdve, a weboldal fejlesztésen és kreatív íráson keresztül a rendezvényszervezésig.


~ ~ ~


Amit eddig elértünk


Az együttműködésünk legnagyobb részét a stratégiai feladatok, projektmenedzsment és közönségkapcsolatok ápolása képezi. Mi gondoskodunk a marketing a pincészet tevékenységének minden részletéről.


Folyamatosan új kapcsolatokat építünk új stratégiai partnerekkel, illetve aktív kommunikációt folytatunk a pincészet jól célzott üzeneteinek továbbítására. Munkánk során különös figyelmet fordítunk a minőségi sajtóanyagokra, amelyeket rendszeresen közzéteszünk a pincészet honlapján.


Az éves marketingstratégia részeként minden közösségi média csatornán jelen vagyunk, valamint hírlevél kampányokat is lebonyolítunk az új ügyfelek elérése és a márkakommunikáció fenntartása érdekében.



A birtokon megrendezésre kerülő rendezvények az egyik kulcseleme a pincészet rajongóinak elérésében a kisebb kóstolóktól a gourmet vacsorákon és borkiállításokon át egészen a balatoni térség legismertebb nyári fesztiváljáig, a Bohém Légyottig. A projektek során azt tapasztaltuk, hogy az eseménymarketing az egyik leghatásosabb módszer az ügyfelek elkötelezettségének elérésére.



A Grape Content segíti a pincészetet mindenféle stratégiai tervezésben, a kreatív írásoktól kezdve a terméktervezésig.


Egyik legfrissebb projektünk a pincészet weboldalának megújítása volt.



Az új weboldal: https://www.gilvesy.hu/


~ ~ ~


Amit tanultunk


A Gilvesy Pincészet projektjei során megtanultunk komplex feladatokat rugalmasan irányítani, ami sok kihívást jelentő és sikeres projekten segített át bennünket.


bottom of page