top of page
  • Grape Content

Ikonikus márka csak ikonikus termékekre épülhet

Manapság elengedhetetlen, hogy egy márka megkülönböztethető legyen. Úgy gondoljuk, hogy a csomagolás ugyanolyan fontos, mint maga a termék és nagyban befolyásolja, hogy egy termék kudarcot vall-e, vagy sikerrel jár a piacon.


Mindegyik projektünk különböző, egyik sem hasonlít a másikhoz, de valami mégis összeköti őket: mindig arra törekszünk, hogy megmutassuk azokat az erősségeket, amelyek kiemelik a terméket a többi közül, valamint, hogy hangsúlyozzuk azokat az értékeket, amelyek versenytársaik elé helyezi őket.


Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik megértik, a termék dizájn fontos szerepét.

Bazsalikomoskert - természetes gourmet termékek művészi csomagolásban



A természetes teákat és fűszereket készítő Bazsalikomoskert termékei arra inspiráltak minket, hogy szakítsunk a megszokot megközelítésekkel és új lendületet adjunk a termékeknek, ezért olyan exkluzív és művészi üvegcsomagolás megoldást kerestünk, ami méltóképpen képviseli a márkát és az ínyencségeket. A címkéken található kézzel rajzolt ábrákat Beh Mariann, a Bazsalikomoskert alapítója ihlette, akinek odaadó munkája és szakmailag elismert eredményei garantálják az első osztályú termékeket. Minden csomagoláson megtalálható Mariann aláírása, amely védjegyként garantálja, hogy a Bazsalikomoskert termékcsomagolások méltóképp képviseljék partnerünket a fogyasztók konyhájában.




Dúzsi Winery - Prémium csomagolás


A rozé bor tiszteletére a Dúzsi Pincészet 25. évfordulóját a rangos Merlot Rosé-jával, a Niola-val ünnepli. Az ikonikus pincészet arra kérte a Grape Contentet, hogy tervezzen egy olyan címkét, amely emeli a prémium rozé presztízsét és segít visszanyerni méltó helyét a vörös és a fehér borok mellett. A címke grafikája és a tipográfia mind a minőség és a prémium érzet kifejezését szolgálják.




Patikakert - patika tisztaság és geometria pontosság


A Patikakert alternatív megközelítést nyújt az egészségünk megőrzésére természetes termékei révén. dr. Tkacsik Márta, matematikus és a Patikakert alapítója, azért fordult a Grape Contenthez, hogy segítséget kérjen egy új, átfogó stratégia, termékportfólió és márkatervezési koncepció kidolgozásában, amely bemutatja a Patikakert természetes, gyógyító erejét. Csomagolás designunkat a matematikai szabályszerűségek, a patika tisztaság, valamint da Vinci forradalmi munkája inspirálták.




Éliás Estate - ablak a Balatonra


Éliás Csabával, az Éliás Birtok alapítójával már a családi borászat létrehozásának első gondolata óta dolgozunk együtt. Együtt gondolkodtunk az üzleti stratégia kidolgozásán, aminek megvalósításában szintén segítettünk. Az Éliás borportfólió a gyökerekig nyúlik vissza, a Balaton gyönyörű badacsonyi környezetbe. A letisztult, jellegzetes címkék és a borok mesélő elnevezései mind a Balaton hangulatának felelevenítésére szolgálnak. Még a borosüvegnek is az eredeti Badacsony-palackot javasoltuk, ezzel is erősítve a borok Balaton-identitását.


bottom of page