top of page
  • Grape Content

Fejlesztési stratégia családi márkák számára

Szeretünk úgy gondolni magunkra, mint partnereink edzőtársaira mikor stratégiákat készítünk elő, ötletelünk és amikor ezeket együtt sikeresen végre is hajtjuk.



Partnereinkkel való együttműködéseink elengedhetetlen részét képezi az az üzembiztos stratégia, amelyet a közös workshopok alatt alkalmazunk. Ezek a workshopok nem csak az együttműködés kezdetén fontosak, hanem évente legalább egyszer minden partnerünk számára megtartjuk.


"Legfőbb célunk, hogy partnereink jobbak legyenek, mint a versenytársaik."

Az átfogó üzleti együttműködés egyik legjobb példája az Éliás Birtokkal való munkánk.


Grape Content és az Éliás Birtok



Az Éliás Birtokot Éliás Csaba és családja alapította a csodás panorámával rendelkező Badacsony-hegységben. Mozgalmas workshopjainknak és rendszeres konzultációinknak köszönhetően egy éven belül kiépítettük sikeres üzleti stratégiájukat, létrehoztuk versenyképes márkájukat, elkészítettük impozáns termékportfóliójukat és kialakítottuk a kommunikációs stratégiájukat is.


"A workshopok abból a szempontból is eredményesek voltak, hogy együtt tisztán meg tudtuk fogalmazni az Éliás Birtok távolabbi üzleti céljait, mint például a hosszútávon is fenntartható értékesítési csatornáit..."


Az alábbiakban összefoglaltuk az eredményeket és együttműködésünk széles spektrumát:


  • Logó és arculattervezés: Célunk egy olyan egységes arculat létrehozása volt, amely a birtok letisztult szépségét képviseli.

  • Termékportfólió és termékdizájn: A pincészet palackokba töltötte a Balaton esszenciáját, mi pedig a borosüveg címkéjének segítségével “ablakot nyitottunk” erre a Balatonra.

  • Weboldal tervezés, kreatív írás és közösségi média: Elmeséljük a pincészet történetét egy olyan modern környezetben, amely potenciálisan közvetlen értékesítési csatornává is válhat az online shop felületével. Emellett elindítottuk a birtok egyedi és hiteles üzenettel rendelkező közösségi média kommunikációját is.

  • Rendezvényszervezés: Abban is segítettünk az Éliás Birtoknak, hogy a saját teraszukon oszthassák meg a csodálatos dombvidék látványát és a gasztronómiai élvezeteket a bor szerelmeseivel.

  • Stratégiai együttműködések: A Grape Content továbbá segédkezett az értékesítési partnerek felkutatásában és a kapcsolatok kialakításában is, így mára már több borbolt és étterem polcán fellelhetőek az Éliás borok.


"Ezek az eredmények csak a munkánk felszínét mutatják, de reméljük, hogy a sikerhez vezető utat élménnyé tudjuk tenni más partnereink számára is." - Kiss Lívia, a Grape Content alapítója
bottom of page