top of page
  • Grape Content

Online kommunikáció, ami hiteles és sikeres

Partnereink időt és energiát áldoznak arra, hogy minőségi termékeket hozzanak létre, épp ezért a mi célunk sem lehet más mint, hogy ehhez méltó kommunikációt kapjon fáradságos munkájuk, amely kiemeli terméküket a tömegből és jól megfogalmazott üzenetet ad át célközönsége számára.



Mindig a jövőt tartva szem előtt, olyan digitális élmény létrehozására törekszünk, amely segít a mai igényeket maradéktalanul kiszolgálni, ugyanakkor hosszú távú potenciállal is bír. Weboldal tervezési alapelvünk és közösségi média kommunikációs projektjeink mindegyike partnereink hosszú távú céljait szolgálja, miközben értékes információval és releváns tartalommal látja el közönségét.


Az alábbiakban néhány olyan példát emelünk ki, ahol helyi vállalkozásoknak hoztunk létre olyan online felületeket, amelyek segítségével hatékonyan kommunikálhatnak ügyfeleikkel:


Altoterra - mezőgazdasági termékek az online térben


2019-ben az egyik legnagyobb családi tulajdonban lévő mezőgazdasági műtrágyagyártó cégnek vállaltuk el a weboldal újratervezését. A projekt legfontosabb célja az volt, hogy az Altoterra márka a mezőgazdasági ágazatban betöltött pozícióját megerősítse, és ezzel együtt a vevőkörének friss felhasználói élményt nyújtson. Az Altoterra új weboldala egy olyan kulcsfontosságú eszközzé vált, ami hiteles információval szolgálja a cég ügyfélkörét és támogatja a márka folyamatos szakmai jelenlétét.


Weboldal: www.altoterra.hu


Café Vian - egy helyi étterem online hangja


A Café Vian az egyik legrégebbi partnerünk, már több mint 4 éve dolgozunk együtt. Ez idő alatt számos olyan platformot fejlesztettünk ki az étterem számára, amelyek lehetővé teszik mind a magyar, mind a külföldi vendégekkel való kommunikációt. Többek között olyan innovációkat vezettünk be, mint például a heti ebédmenük könnyű elérhetősége, az asztalfoglalások online platformra terelése, valamint az online kommunikáció segítségével egy igazi “lovebrand”-et hoztunk létre. Ezenkívül egyesítettük az étteremlánc 3 éttermének kommunikációját, amely összességében asztalfoglalási rekordot eredményezett.


Weboldal: www.cafevian.com


Gilvesy Pincészet - kommunikáció határok nélkül


A Gilvesy Pincészet elismert borbirtok a Balaton-felvidéken. A különféle PR-rendezvényeken már régóta dolgoztunk együtt, azonban 2018-ban szakmai kapcsolatunk szorosabbá vált annak érdekében, hogy a Gilvesy márka üzenetét minél szélesebb körben terjesszük. Ez a kooperáció egy nemzetközi PR-kampánnyá fejlődött ki. Nemzetközi PR-stratégiánk olyan területeket ölel fel, mint a weboldal teljes átgondolása vásárlási élmény szempontjából a nemzetközi sajtóközlemények számának optimalizálása és a borászat platformjain a folyamatos kommunikáció fenntartása.


Weboldal: www.gilvesy.hu


Bazsalikomoskert - hitelesség online növelése


2018-ban elindult az új Bazsalikomoskert weboldal, ami az egyik kedvenc projektünk volt. A Bazsalikomoskert weboldalának hosszú távú célja a természetes márka hitelességének erősítése volt a fogyasztók és a nagyvállalatok körében.

A weboldal elindítása után Beh Mariann, a Bazsalikomoskert alapítója irigylésre méltó új üzleti együttmőködésekre tett szert olyan márkákkal, mint a Samsung, a HPS Group, a STIHL, a Gardene és a Miele. Az új weboldal kiemelkedő eredményeket ért el a termékek és workshopok értékesítésében is.



Éliás Birtok - a Balaton új arca


Az Éliás Birtok honlapját 2018-ban indítottuk el, amelynek célja, hogy betekintést nyújtson a badacsonyi életmódba és arra ösztönözze a borkedvelőket, hogy látogassák meg a mesés régiót és kóstolják meg az Éliás borokat a gyönyörű panorámával rendelkező teraszon. Nagy szerepet játszik a bor értékesítésében is, ugyanis webáruházként is üzemel.



bottom of page